Icona gabradora

 Presentadora i

guionista de gales

Festival Europeu de Curtmetratges

Des de l’any 2009 m’encarrego de presentar les sessions a concurs del Festival Europeu de Curtmetratges de Reus, el FEC Festival. Amb el temps, els directors de l’esdeveniment també em van proposar d’escriure les gales finals, un repte que vaig agafar amb molta il·lusió i que cada cop m’agrada. Una pluja literal d’idees amb avions de paper, postals que volen, Chupa-chups gegants, llepoleries amagades sota els seients, repartiment de crispetes… la qüestió és fer una entrega de premis rigorosa, però per sobre de tot divertida i sorprenent.

Fotografies: Crhistophe Sion

 

Gala d’entrega del premi L’H Confidencial

L’any 2016 vaig presentar, juntament amb les actuacions de Lucrecia, aquesta entrega de premis.

 

 

Gala de presentació de la mascota del Campionat del Món de patinatge Artístic de Reus

Des de l’Ajuntament de Reus van confiar en mi per donar la benvinguda a l’Skaty, la mascota del campionat. Tot i que Reus és ciutat coneguda pel modernisme, el vermut i els patins, l’única cosa que se’m dóna bé d’aquest triumvirat és el del mig.

 

 

Guió i presentació de la 25a nit de claqué de Reus

Tots tenim un passat, i el meu va acompanyat d’unes sabates de claqué. Des dels set anys, i després de saber que la meva millor amiga feia un any que en ballava, em vaig apuntar a classes de claqué a l’acadèmia de dansa Artis. Tot i que als 18 ho vaig deixar estar (la meva manca de coordinació feia temps que m’havia deixat clar que el meu futur no passava per fer sonar claquetes), sempre he tingut un gran amor per aquest tipus de ball. Per això, quan em van demanar de presentar la 25a nit de claqué a Reus, amb la participació d’estrelles del claqué d’arreu del món (Guillem Alonso, hauries de llegir què vaig escriure de tu al meu diari) m’ho vaig prendre com un gran repte i, fins i tot, vaig treure la pols de les meves sabates blanques i negres per una nit.