Icona maquina escriure

 Escriptora

Tot està

connectat

EDITORIAL

Angle Editorial

ANY DE PUBLICACIÓ

2017

N. DE PÀGINES

325

RESUM

D’on ve l’expressió «síndrome d’Estocolm»? Des de quan diem «carpe diem»? Per què parlem de «prínceps blaus»? Sherlock Holmes va arribar a dir alguna vegada «Elemental, estimat Watson»? Per què representem el cor amb el seu pictograma? En aquest llibre trobaràs la resposta a aquestes preguntes i a molte més. Ah, a més resulta que tot el que hi apareix està connectat.

+

Triviacat

Barcelona

EDITORIAL

Angle Editorial

ANY DE PUBLICACIÓ

2015

N. DE PÀGINES

192

RESUM

Per estrany que soni, a la plaça de Catalunya de Barcelona no hi va haver coloms fins a l’any 1929. El culpable de la seva aparició té noms i cognoms i la ciutat li va dedicat una plaça. La postura sexual del tigre, el perquè del groc i negre dels taxis, el primer restaurant xinès de la ciutat o cap a on assenyala l’estàtua de Colom, tot hi cap en aquest joc amb forma de llibre.

+

Guia xafardera

de Catalunya

EDITORIAL

Angle Editorial

ANY DE PUBLICACIÓ

2012

N. DE PÀGINES

272

RESUM

Si vols descobrir d’on ve una paraula tan catalana com estalviar, per què exportem semen de burro català arreu del món, què vol dir pagar a la catalana, quines recomanacions donava el primer manual eròtic europeu, qui va ser el català que va fundar el Moulin Rouge de París o quina relació té A sang freda, l’bra mestra de Truman Capote, amb Palamós… aquest és el teu llibre!

+

1001 curiositats

de Barcelona

EDITORIAL

L’Arca

ANY DE PUBLICACIÓ

2010

N. DE PÀGINES

264

RESUM

Un recorregut per la Barcelona curiosa, desconeguda i sorprenent de tots els temps. Una ciutat que no coneixem amb milers d´històries esperant a ser descobertes pels vianants. Un llibre que posa a l’abast de tothom una font inesgotable de secrets.

Un llibre escrit en col·laboració de Silvia Suarez.

+